Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de begeleiding

“Heel blij met de begeleiding van Deborah en Susan voor onze zoon Storm. Sinds maart zijn we gestart met leespraat en we zien een enorme groei bij hem, vooral in zijn spraak en woordenschat. Maar ook met geconcentreerd werken aan tafel, natuurlijk komt dat ook doordat hij op school is gestart, maar zeker ook door leespraat. Ook zijn Deborah en Susan heel erg betrokken en denken altijd met ons mee. Superblij met ze, ik kan DML zorgbureau iedereen aanraden!”

Wendy Moubis, moeder van Storm

Wij raden iedereen aan om te starten bij DML Zorgbureau

“Wij hebben een zoontje van nu 8 jaar met het Down Syndroom en Deborah is al sinds Jasper klein was gestart met Leespraat. Jasper heeft hierdoor zijn werkhouding, leesprestaties, gedrag en het leren uiten van zijn emoties enorm verbeterd. Zonder dit traject zou Jasper echt niet zo ver gekomen zijn als hij nu is. Wij raden dan ook iedereen aan om te starten bij DML zorgbureau. Je krijgt altijd een luisterend oor en hulp bij problemen waar je als ouder tegen aan loopt.”

Marijke Vanseer, moeder van Jasper

Persoonlijke benadering naar ouders

“Ik ben erg blij met de lessen die gegeven worden. De persoonlijke benadering richting ouders vind ik fijn. Ook de flexibiliteit mbt de te geven oefenstof maakt dat de leerlingen extra gemotiveerd zijn en blijven.”

Zeer tevreden ouders

“DML sluit aan op de werkzaamheden op school en de vragen van thuis. Door middel van schriftje blijven wij en andere begeleiders goed op de hoogte van de vorderingen. Kortom, zeer tevreden ouders.”

Fijne begeleiding

“Fijne begeleiding, leuke dames!”


Klanttevredenheidsonderzoek

Elke jaar voeren we een anoniem klanttevredenheidsonderzoek uit om te onderzoeken of men nog tevreden is over onze dienstverlening en wat wij nog kunnen verbeteren aan onze dienstverlening.

De resultaten van dit onderzoek kunt u hieronder downloaden.

Schrijf een referentie

Wij waarderen het als u op deze pagina een referentie schrijft over DML zorgbureau.

06 43582373